Lleida
20/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La Vall Fosca canvia la data del festival de senderismeHi haurà activitats amb petits grups dirigits per guies locals, del 30 de juliol al 2 d’agost


El Festival de Senderisme de la Vall Fosca, que és un dels 8 Festivals de Senderisme dels Pirineus, oferirà activitats guiades per descobrir el territori amb responsabilitat i vetllant al màxim per la seguretat dels participants.

En aquesta edició, el Festival compta amb activitats estrella com la caminada amb observació del cel nocturn i sopar inclòs, la sortida per veure com els ramaders donen sal a les vaques, o la descoberta de les peculiaritats del Parc Nacional a la Vall Fosca, entre moltes altres ofertes. En aquesta edició també aprendrem què hem de posar a la motxilla per fer una excursió, o escoltarem els bombers del GRAE, que ens transmetran quines bones pràctiques hem de seguir a la muntanya per moure’ns amb seguretat.

 

Responsabilitat amb l’entorn i amb les persones

El Festival de Senderisme de la Vall Fosca ha treballat des de la primera edició amb ràtios de participants reduïdes, per garantir la seguretat i afavorir la proximitat amb els guies,i millorar així l’experiència.

En aquesta edició, es vetllarà més que mai pel benestar de les persones. A més de continuar treballant amb ràtios petites, i reforçar el guiatge en els casos que siguin necessaris, els organitzadors del Festival facilitaran material de protecció, i els guies seguiran els protocols de seguretat establerts.

Així, el format del festival de senderisme de la Vall Fosca es consolida com una opció d’ecoturisme que a més s’adapta a les normatives que la pandèmia del coronavirus recomana, i permet oferir activitats amb seguretat per a un turisme de proximitat que no coneix la zona. En els propers dies es publicarà el programa complet del Festival.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats