Lleida
10 / 18° C (pluja)
97% 26 km/h


L'advocat del Chicle renuncia a la seva defensa per falta de confiançaEl lletrat s'ha reunit durant més d'una hora amb l'autor confés del crim.


José Ramón Serra, fins ara advocat de José Enrique Abuín Gey, el Chicle, presumpte autor de la mort de Diana Quer, ha abandonat la seva defensa després de conèixer les dades de l'autòpsia que revelen que la jove madrilenya va morir a causa de asfíxia per estrangulament i no atropellada per un cotxe.

"Hem deixat la defensa perquè per poder exercir en un assumpte penal, fins i tot de la més mínima transcendència, cal creure total i honestament en el que s'està fent per fer-ho amb passió i, difícilment en aquest instant, almenys jo, puc fer-ho ", ha explicat l'advocat a la seva sortida de la presó d'a Lama, on s'ha reunit durant més d'una hora amb l'autor confés del crim.

"Si hi ha dubtes en la línia de la defensa, som nosaltres els que decidim", ha reiterat el lletrat per justificar la seva abandonament del cas, el qual -ha admès- ha assegut "malament" a Abuín Gey.

Serra, que ha assenyalat als mitjans de comunicació que en tot cas no creu que hi ha delicte contra la llibertat sexual, ha deixat d'assistir a l'arrestat per aquest crim una vegada que els indicis de l'examen forense descarten que hagués atropellament amb un vehicle, tal i com va plantejar Abuín Gey.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats