Lleida
20/37° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


L'AECC Lleida augmenta els horaris i el nombre activitats gratuïtes arreu del territoriTotes les activitats són gratuïtes i es duen a terme en diferents horaris de matí o tarda


L'AECC – Catalunya Contra el Càncer de Lleida inicia al setembre el curs amb grans novetats i una programació plena d’activitats gratuïtes per a persones que han patit o estan passant per un procés oncològic. Durant l'anu 2018, un total de 1.059 persones es van beneficiar a la demarcació de Lleida de les activitats programades per l'AECC Lleida.

L’objectiu de les classes de ioga, exercici físic, zumba i fisioteràpia aquàtica, entre altres, és fomentar la salut, el suport emocional i l'exercici físic de persones amb càncer. 

Enguany, l’Associació ha volgut ampliar la cartellera d’activitats oferint classes d’exercici físic durant tot l’any, en comptes de realitzar-les només de febrer a maig, com es feia fins ara. A més, Tremp inicia un grup d’exercici físic.

D’altra banda, Cervera i Balaguer s’estrenen amb les classes de ioga; Tremp també ho fa amb un grup d’exercici físic i la Seu d’Urgell, amb fisioteràpia individual. Mollerussa i Tàrrega amplien les classes de fisioteràpia aquàtica a tot l’any.

Cal destacar que totes aquestes activitats són gratuïtes i es duen a terme en diferents horaris de matí o tarda, segons el municipi en el qual es desenvolupi. A més, les activitats del Pirineu lleidatà estan subjectes a canvis.

Els diferents serveis de l'AECC de Lleida 

Els serveis que presta l'AECC de Lleida arreu del territori varien en funció de la localitat. En aquest sentit, cal destacar les següents activitats: 

- L’Alta Ribagorça: Fisioteràpia aquàtica i individual, atenció psicològica individual, ioga i marxa nòrdica.

- L’Alt Urgell: Fisioteràpia aquàtica i individual, atenció psicològica individual i grup de suport mutu.

- La Noguera: Fisioteràpia aquàtica i individual, atenció psicològica individual, grup d’exercici físic i ioga. 

- Les Garrigues: Atenció psicològica individual, zumba, fisioteràpia aquàtica i individual i ioga. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats