Lleida
10-21° C (pluja)
97% 26 km/h


L’aeroport d’Alguaire estrena avui la nova temporada d’estiu amb vols a Eivissa, Maó i PalmaEl període s’allargarà fins a primers de setembre


Avui comencen els vols de la temporada d’estiu a l’Aeroport de Lleida-Alguaire. La companyia espanyola Air Nostrum amplia l’operativa i afegeix als vols de Palma, dos vols a Eivissa i Maó. 

Els vols a l’aeroport de Lleida-Alguaire han començat aquest matí, amb l’arribada del primer a les 10.50 de Maó i amb destí a Eivissa.  Avui al migdia també n’hi haurà dos més, un amb destinació Maó, amb aterratge a les 14:50 i enlairament a les 15:20 i l’altre a Palma, amb arribada a les 14:15 i enlairament a les 14:45. 

Enguany un dels vols del diumenge serà a la tarda amb Palma com a destí, que aterrarà a les cinc de la tarda i tornarà a marxar a les dos quarts i cinc de sis. La temporada de vols d’estiu s’allargarà fins a l’1 de setembre. S’acabarà, doncs, un dia abans que l’edició anterior, que va tancar les portes el dos de setembre. 

Aquesta nova temporada d’estiu s’estrena amb la consolidació de passatgers en les edicions dels darrers anys on més de tres mil viatgers els han fet confiança i hi han viatjat. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats