Lleida
5/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


L’ajuntament d’Albesa es reuneix amb Ensenyament per tractar el problema sobre el mal estat de l’escolaGràcies a l’ajuda dels pares i l’AMPA, han pogut pintar els terres dels pati i parets exteriors.


L’ajuntament d’Albesa es reunirà dilluns a Barcelona amb Josep Gonzàlez i Cambrai, director general de Centres Públics, per parlar sobre les deficiències estructurals de l’escola d’Albesa i analitzar les diferents opcions possibles per trobar una solució que s’adapti a les necessitats dels seus alumnes.

Eugènia Puig-Gros, alcaldessa del municipi, explica que tot i les reformes que s’han dut a terme a terme aquest estiu, gràcies a la injecció de 40.000 euros per part del Departament d’Ensenyament, el col·legi continua patint problemes importants en la seva estructura. “Hem arranjat els lavabos del pati, adaptant el terra amb pintura no lliscant i canviant les rajoles trencades. També hem canviat els sanitaris, hem afegit un lavabo petit als vàters de P3 per a què els nens poguessin arribar-hi per ells mateixos, hem millorat les finestres de l’edifici vell, canviant els vidres per uns de seguretat, i gràcies a l’ajuda dels pares i l’AMPA hem pogut pintar els terres dels pati i parets exteriors, entre altres coses. Però l’edifici continua patint problemes estructurals importants, els quals posarem damunt la taula el proper dilluns”

L’alcaldessa recorda que un dels edificis pateix aluminosi i algunes de les finestres no tanquen bé, provocant problemes de temperatura en l’interior de les aules. “Dilluns analitzarem de quins recursos podem disposar per part del Departament i què més podem aportar nosaltres com a ajuntament per tal de poder realitzar uns pressupostos competents de cara l’any vinent i acabar amb tot aquest greuge que pateixen els nostres nens i nenes”. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats