Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/hL’Ajuntament d’Alcarràs estudia remunicipalitzar també el servei de jardineria del municipiSe sumaria a la gestió directa que ja ha començat a fer de la neteja viària


L’Ajuntament d’Alcarràs estudia ara la possibilitat de remunicipalitzar el servei de jardineria i el de neteja d’edificis públics. 

Així ho va confirmar l’alcalde Manel Ezquerra en aquest diari. Ezquerra va ressaltar que “s’estan fent els primers estudis perquè s’han d’analitzar tots els costos i seguir tot el procediment legal”. Ho ha explicat després que aquesta setmana el consistori ja comencés a gestionar de forma directa el servei de neteja viària. Un fet pel qual l’alcalde Ezquerra se sent satisfet, en tant que “ho portàvem al programa electoral i ho hem complert”. 

Cal recordar que aquesta remunicipalització ha comportat un augment de l’horari laboral del personal i ha permès incoporar un conductor, tres dies a la setmana, per portar la nova màquina d’aspiració que s’ha llogat inicialment durant tres mesos. Tal com va explicar LA MAÑANA, la raó que va motivar a l’ajuntament a remunicipalitzar aquest servei va venir motivada pel fet que “la neteja viària es considerava totalment insuficient i ocasionava perjudicis als veïns; alhora que la contractista manifestava que el servei estava infravalorat, que no és rendible i no assoleix les previsions de benefici industrial que pretenien, a causa de l’increment de població i de vies públiques a netejar”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats