Lleida
3-12° C (pluja)
97% 26 km/h


L’Ajuntament de Mollerussa activa un servei de Wi-Fi gratuït en horari diürn a la zona remodelada del centre urbàLa instal•lació ja es va deixar preparada amb les obres de reforma del nucli antic amb la ubicació de les antenes als tòtems identificatius


L’Ajuntament de Mollerussa activarà a partir del pròxim dijous un servei gratuït de Wi-Fi que donarà cobertura a la zona remodelada del centre urbà en horari diürn. L’objectiu és donar prestacions perquè l’àmbit, que s’ha guanyat per a l’ús prioritari dels vianants, tingui un element més de reactivació com a espai de trobada. 

El servei s’activarà, en principi, en horari diürn de dilluns a diumenge de les 9 a les 21 hores a través d’una xarxa oberta amb velocitat limitada i trànsit monitorat segons fixa la normativa reguladora. Es tracta d’una prova pilot que permetrà al consistori testar les necessitats i el funcionament per tal de poder aplicar les millores que calguin. 

Cal dir que la instal•lació ja es va deixar preparada en el seu moment amb la col•locació de les antenes i els dispositius necessaris que es van ubicar als tòtems identificatius que llueixen el nom de les quatre places principals. Val a dir que cada un d’aquests elements del mobiliari urbà tenen també instal•lades 3 càmeres de seguretat, les quals formen part de la xarxa de 20 càmeres que donen cobertura a aquest àmbit. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats