Lleida
19/28° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


L’Ajuntament de Tàrrega segrega uns terrenys per la nova estació de busosEl Departament de Territori serà l’encarregat d’impulsar la construcció


La Junta de Govern Local de Tàrrega ha donat llum verda a la segregació de la finca de titularitat municipal que es destinarà a la nova estació d’autobusos, de propera construcció. El terreny, de 4.619 metres quadrats de superfície, se cedirà a la Generalitat de Catalunya per fer realitat el projecte del futur equipament, que s’ubicarà a la banda nord de l’estació ferroviària. El solar es troba delimitat per les vies del tren i els carrers del Mestre Amigó, Santes Espines i Bruc. El tràmit s’engloba dins el nou pla de mobilitat impulsat pel consistori de la capital de l’Urgell.

El terreny on s’ubicarà la parada d’autobusos s’ha segregat d’una finca matriu destinada a equipaments que resultà d’una reparcel·lació efectuada l’any 2007. L’Ajuntament de Tàrrega es continuarà reservant en pro-pietat uns altres 1.622 metres quadrats al mateix sector per a altres projectes. “Amb la cessió de sòl posem totes les facilitats des del consistori per tirar endavant la construcció de la nova estació. Alhora continuarem disposant de més terrenys municipals a la zona per planificar futurs serveis i equipaments”, ha apuntat l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú.

La nova estació d’autobusos, que finançarà el Departament de Territori i Sostenibilitat, permetrà una connexió viària més àgil i directa amb l’autovia A-2.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats