Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


L’Ajuntament inicia la instal·lació dels llums de NadalEs començaran a col·locar les primeres garlandes demà, al Pont de Pardinyes


L’Ajuntament de Lleida, per mitjà del Departament d’Energia de la Regidoria d’Urbanisme, començarà a instal·lar demà els llums de Nadal que il·luminaran la ciutat des de finals de novembre i durant totes les festes. Els treballs començaran al Pont de Pardinyes amb la instal·lació de les garlandes propietat de l’Ajuntament de Lleida.  Els llums es continuaran col·locant per diferents punts de la ciutat i dels barris, amb la mateixa distribució que es va realitzar al 2019. S’instal·larà tecnologia tipus LED, que té un consum energètic més baix que els llums convencionals. Aquest any se substituiran 2.000 bombetes.

En coordinació amb la regidoria de Transició Ecològica, es podaran els arbres més frondosos per facilitar el pas de la llum en espais com la plaça de Sant Jordi de la Bordeta o la Rambla de Ferran.

La il·luminació d’aquest any, marcat per la incidència de la Covid-19, tindrà “un caire embolcallant per afavorir un ambient acollidor i nadalenc que convidi a passejar i viure la ciutat”, ha explicat la regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert. La regidora ha destacat també que l’Ajuntament col·laborarà, en la mesura del possible, amb la il·luminació de les zones comercials de la ciutat per donar suport al teixit comercial i a l’activitat econòmica de Lleida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats