Lleida
4/20° C (boira i sol)
97% 26 km/hL’alcalde d’Almacelles no descarta portar la Diputació al contenciós administratiu pels ajutsIbarz adverteix el president: “Ho faré a contracor, però ho faré pel municipi”


L’alcalde d’Almacelles, Josep Ibarz, no descarta portar la Diputació al contenciós administratiu per la problemàtica amb els ajuts referents al municipi.

És una opció que “no m’agradaria que passés. Si ho de fer ho faré a contracor però ho faré per Almacelles”. Així ho va assegurar ahir Ibarz en declaracions en aquest diari. L’alcalde demana que el president de l’ens “rectifiqui” i “ens puguem asseure per resoldre-ho”. “No és una situació agradable per ningú”, lamenta. En aquest sentit, Ibarz va facilitar ahir quatre documents referents als ajuts per la millora del ferm del camí dels pedregals, l’arranjament de les escales de les escoles, la redacció dels replanteig d’un seguit de punts del municipi on fer actuacions de caire urbanístic i un quart on “s’autoritza l’assistència tècnica per a l’aixecament topogràfic d’un seguit de zones on executar actuacions urbanístiques”. Amb aquestes documents, diu, “s’acredita que s’havia procedit en temps i forma”. 

L’ens insisteix en què no s’han retirat subvencions

La Diputació, per la seva banda, reafirma que “és fals que s’hagin retirat subvencions”. En aquest sentit, fonts de l’ens provincial afirmen que “no existeix cap decret signat per la presidenta Perelló o pel president Talarn assignant aquests diners”. Tal com va explicar LA MAÑANA ahir les mateixes fonts asseguren que aquests ajuts, que el consistori havia sol·licitat a través del Departament de Vies i Obres, no s’havien acabat de tramitar abans del canvi de govern. Per contra, l’alcalde d’Almacelles defensa que “s’ha fet tot el procediment, només faltava la firma del president o de la Junta de Govern”. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats