Lleida
21-40° C (sol)
97% 26 km/h


L’Aplec de Caragol de Lleida celebra el seu 40è aniversari amb una festa XL al BilobaEn l’acte es farà un reconeixement de persones distingides per la Fecoll


Les colles de l’Aplec del Caragol celebraran el seu 40è aniversari amb una festa el proper dissabte dia 29 (20.00 hores) a la discoteca Biloba. 

La Fecoll obrirà la celebració –que té un preu de 20 euros– amb un sopar i seguidament es farà un reconeixement a les personalitats, entitats i empreses que han estat distingides per la Federació, per la seva dedicació i suport en aquestes 40 edicions.

La celebració estarà amenitzada per la sessió del DJ Manel López, aka Mamomo, que farà un recorregut pels èxits musicals d’aquestes darreres quatre dècades. El preu de l’entrada inclou l’entrada al recinte i el sopar i la Fecoll facilitarà dues entrades gratuïtes a cadascuna de les 107 colles de l’Aplec, amb la intenció que totes puguin participar en la celebració.

La Fecoll està formada en l’actualitat per 107 colles i més de 13.000 penyistes i continua promocionant la cultura i gastronomia catalanes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats