Lleida
8/22° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


L’art minimalista i sobri de Gemma Farreny i el viatge introspectiu de ‘Joon’, a l’Arnau i la UdLEn paral·lel, el Cafè del Teatre rep el collage i el dibuix de Míriam Fuentes


El talent lleidatà rebrota amb força aquesta setmana a les terres de Lleida amb una sèrie d’exposicions que tracten temes tan diversos com l’ànima, la música i la societat actual i les dones. Ahir, la sala d’exposicions de l’hospital Arnau de Vilanova va inaugurar una exposició de pintures de la lleidatana Gemma Farreny. La mostra, que romandrà oberta al públic fins al diumenge 16 de març, copsa mitjançant una sèrie de teles, una col·lecció d’obres en blanc i negre que té com a fil conductor la música, les noves tendències i la societat actual, posant èmfasi en moments concrets que fan que l’espectador s’identifiqui amb el missatge que transmet Farreny.

En aquesta exposició, l’artista d’Alguaire surt de la seva zona de confort i a través de l’ús del blanc i negre fa un pas endavant per mostrar les seves idees de forma minimalista i sòbria. La segona exposició made in Lleida, és la que inaugurarà aquesta tarda (18.00 hores) a la cafeteria del rectorat de la UdL Joan Giralt ‘Joon’. Aquest jove artista de 25 anys presenta Egonauta, “un viatge introspectiu del meu ego i ànima amb un conjunt d’obres basades en els temes que trobo que defineixen i construeixen la meva identitat”, explica Giralt.

L’exposició, organitzada pel Cercle de Belles Arts, es podrà visitar fins al 14 d’abril

En paral·lel, el Cafè del Teatre també inaugura avui una nova exposició, Prou de hashtags, de l’artista Míriam Fuentes, en què mitjançant les tècniques del collage i del dibuix, obre un interessant debat amb l’espectador sobre quin és l’espai que ocupa la dona en la societat. Aquesta darrera finalitzarà el 12 d’abril i es podrà visitar de dimarts a diumenge de set de la tarda a dues de la matinada.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats