Lleida
9-25° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


L'Associació de Veïns de Jaume I denuncia la manca de civisme i carrers bruts d'escombrariesInsten a la Paeria perquè millori la situació i faci respectar el barri


L'associació denuncia la falta de civisme al Barri Antic i insta la Paeria a iniciar les accions necessàries per respectar i complir l'Ordenança Municipal.

L'Associació de Veïns de Jaume I ha denunciat la manca de civisme i de poc respecte a les ordenances municipals i d'urbanitat del Barri Antic. La Plaça del Dipòsit i els seus carrers pròxims, com són el Carrer Múrcia, Boters, Tallada i Veguer de Carcassona es veuen especialment agreujats per aquesta "manca de civisme".

Els veïns denuncien el "lamentable" aspecte quotidià dels carrers i les places, especialment a primeres i últimes hores del dia. Remarquen especialment els dilluns com un dels dies en què els carrers es veuen més agreujats, just després del cap de setmana. Els carrers del barri s'omplen de tota mena de brutícia que és tirada pels mateixos ciutadans "sense escrúpols ni respecte" i per gent que freqüenta aquests espais durant el dia.

Des de l'associació insten a la Paeria perquè iniciïn les accions pertinents per fer respectar i complir l'Ordenança Municipal de l'Ús de la Via Pública que hauria de ser respectada per tots els ciutadans.

Finalment, l'associació agraeix a l'empresa concessionària de neteja Ilnet per la realització de la seva feina i els seus esforços per netejar els carrers. No obstant això, asseguren que si no van acompanyats d'actituds responsables per part dels ciutadans, no serveix de res.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats