Lleida
17/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


L'Ateneu Patriot espera que el nou govern de la Paeria rehabiliti la torre del Parc de l'AiguaReunión con Postius para convertir la casa en un centro sociocultural


L'Ateneu Patriot espera que el nou govern de la Paeria tingui més interès que l'anterior per rehabilitar la torre abandonada a Copa d'Or, al Parc de l'Aigua. En principi, els promotors de la iniciativa, descendents dels antics propietaris de la Torre Patriot, ja es van reunir dilluns passat amb el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Toni Postius, i amb els regidors Anna Camps i Joan Ramon Castro.

"Crec que es van mostrar molt interessats, sobretot pel fet que volem que l'equipament el gestioni una entitat d'atenció a discapacitats", va explicar ahir Àngels Felis, de l'Ateneu Patriot. Tot i que no van poder tractar el tema en profunditat, van quedar en mantenir una nova reunió amb Castro, regidor de l'Horta i amb David Melé, president de la comissió de l'Horta de la Paeria. L'Ateneu Patriot porta anys reclamant que es rehabiliti la torre, que va ser expropiada per la Paeria quan es va urbanitzar al Parc de l'Aigua, per convertir-la en un centre sociocultural obert a entitats i veïns. No obstant això, l'antic govern de la Paeria no va mostrar excessiu interès en aquesta iniciativa, segons Felis, que ara compta amb el suport de l'Assemblea de la Bordeta.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats