Lleida
1 / 7° C (núvols)
97% 26 km/h


L'Audiència de Lleida condemna a 28 anys de presó l'acusat d'apallissar i abusar sexualment de dues filles, a LleidaLes nenes van relatar que les agressions, insults i abusos eren "continuats" i els psicòlegs van qualificar els seus relats d'"absolutament creïbles"


L'Audiència de Lleida ha condemnat a 28 anys i tres mesos de presó l'acusat d'apallissar i abusar sexualment de dues de les seves filles, des que aquestes tenien uns deu anys. L'home va negar tots els fets en el judici que va tenir lloc a l'Audiència de Lleida mentre que les nenes van explicar alguns capítols d'unes agressions, insults i abusos que eren "continuats" i que els psicòlegs van qualificar com uns relats "absolutament creïbles".

La Sala ha tingut en compte les declaracions de les víctimes i dels pèrits i ha considerat provats els fets. Concretament ha condemnat l'acusat a quinze anys de presó per un delicte d'agressió sexual, onze anys de presó per un delicte d'abusos sexuals, un any i mig de presó per un delicte de maltractament habitual i nou mesos més per un delicte de maltractament. L'Audiència també li ha retirat la custòdia de la filla gran durant quinze anys i de la petita durant onze anys i el prohibeix a comunicar-se o aproximar-se a les nenes per un període d'entre dotze i setze anys. També el condemna a vuit anys de llibertat vigilada un cop surti de la presó i que indemnitzi les filles amb 30.000 i 15.000 euros respectivament pels danys patits.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats