Lleida
19/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


L'Audiència Nacional ordena el tancament dels webs de Tsunami DemocràticLa Guàrdia Civil identifica les pàgines i demana als servidors que els donen suport que deixin de fer-ho


L'Audiència Nacional ha ordenat el tancament del web de Tsunami Democràtic, segons han confirmat a l'ACN fonts del tribunal. La decisió l'ha pres el titular del jutjat central número 6, Manuel García Castellón, el mateix que instrueix la causa contra els CDR empresonats, tot i que les mateixes fonts indiquen que no té perquè ser la mateixa causa. El jutge ha emès l'ordre a la Guàrdia Civil, que han identificat les pàgines i han donat l'ordre perquè els servidors que estan donant suport a aquests webs deixin de fer-ho, segons fonts de l'institut armat.

Tot i l'ordre emesa per l'Audiència Nacional, el web democratictsunami.eu continua funcionament a quarts de quatre de la tarda. Alguns usuaris sí han detectat que, quan han intentat descarregar-se l'aplicació del Tsunami Democràtic a través de Telegram, els ha aparegut un missatge assegurant que la URL "ha estat bloquejada per disposició de l'autoritat judicial".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats