Lleida
2 / 18° C (sol)
97% 26 km/h


L'avioneta que ha patit un accident amb dues víctimes mortals a la Seu d'Urgell efectuava un vol de provesEls cossos no es podran excarcerar fins que es desactivi el dispositiu d'expulsió que hi ha al davall dels seients per tal que no s'accioni accidentalment


L'avioneta ultralleuger que ha patit un accident aquest dimecres al matí a les immediacions de l'aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell era d'uns privats que estaven fent un vol de proves. Així ho ha assenyalat l'inspector en cap de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) de l'Alt Urgell, Salvador Plens, que també ha explicat que tot i no poder confirmar la identitat i veïnatge de les víctimes si que l'avioneta ''habitualment'' utilitzava aquest aeroport com a lloc de proves.

Els cossos de les dues víctimes mortals estan atrapats a l'aparell i no es podran excarcerar fins que es desactivi el dispositiu d'expulsió que hi ha al davall dels seients del pilot i el copilot. S'ha de fer així per ''protegir'' els agents policials i Bombers que hi ha treballant al lloc en cas que el dispositiu s'accioni accidentalment i pugui provocar lesions a algú.

L'inspector Salvador Plens ha explicat que l'aeroport d'Andorra-La Seu opera tant amb vols comercials com amb vols de privats, i aquest que s'ha accidentat era el d'uns privats. Segons Plens, l'avioneta fa servir aquest aeroport habitualment per realitzar diverses maniobres, com aquest dimecres, que malauradament han acabat en tragèdia Encara no ha pogut transcendir la identitat de les víctimes fins que no sigui excarcerades.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats