Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Lenglet ja és jugador del Barça després d'abonar la seva clàusulaArthur: "He de demostrar a tothom per què sóc aquí"


El FC Barcelona ha fet oficial avui que Clément Lenglet ja és jugador de la plantilla del primer equip. El jugador signarà el seu contracte amb el club blaugrana per les pròximes 5 temporades.

El central francès Clément Lenglet és des d'avui nou jugador del FC Barcelona. El Jugador, a través del seu representant, va fer efectiu el pagament de la clàusula de rescissió del contracte que el lligava el Sevilla per poder signar el seu nou contracte amb el Barcelona. Lenglet ha complert d'aquesta manera amb l'últim i decisiu tràmit que li quedava per desvincular-se del Sevilla i fer realitat el desig de fitxar pel Barcelona.

El jugador va abandonar la ciutat de Benidorm, on el Sevilla està aquests dies concentrat, després d'acomiadar-se dels seus companys i el seu entrenador, Pablo Machín. Lenglet fitxa per cinc temporades, fins al 30 de juny de 2023 i la seva clàusula de rescissió passarà a ser de 300 milions d'euros.

Arthur: "He de demostrar a tothom per què sóc aquí"

El migcampista brasiler Arthur Melo va admetre que els exblaugranes Xavi Hernández i Andrés Iniesta són dos dels seus referents futbolístics, però que no va a afectar-li que el comparin amb ells.

"Mai he amagat la passió que sento per aquests dos jugadors i que em comparin amb ells és fantàstic, però això no va a afectar-me. Els tinc com a mirall, són una referència per a mi, persones que han fet història al club. Però jo sóc Arthur, tinc una llarga carrera per davant i he de demostrar a tothom per què sóc aquí. Treballaré per a apropar-me a ells el màxim possible ", ha manifestat en roda de premsa.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats