Lleida
7/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Les Borges es converteix avui en la ‘capital’ dels animals en la VII Fira de Mascotes
Les Borges Blanques arrenca avui la VII Fira de Mascotes Borges, que estrenarà ubicació a la Plaça Europa. Durant tot el dia es faran demostracions i espectacles protagonitzats per cans i caballs. La jornada començarà a les 10.30 amb una cursa infantil de Canicross, a càrrec de Clínica Veterinària Borges Vet. Tot seguit, a les 11.00, hi haurà el popular concurs i exhibició de Bellesa canina. A les 12.00 arribarà el torn de l’espectacle de Ring francès, a càrrec de Macromascota. 

Una de les activitats destacades d’enguany és l’exhibició del cavall Piscis, que anirà a càrrec de Caballos Mediala, a les 12.15. A més a més, hi ha prevista també la demostració de dog dancing, disc dog i educació canina, a càrrec de Macromascota. 

D’altra banda, durant tot el matí a l’estand de Rescats es farà el taller infantil toca-toca. Finalment, a les 13.15 hi haurà l’entrega de trofeus, prèvia a la cloenda de la Fira de les Mascotes de les Borges. 

Durant aquesta setmana, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, va animar a tots els amics dels animals a aproximar-se aquest diumenge a la capital de les Garrigues, on a més de conèixer tot el que fan  les empreses del sector a la comarca, podran gaudir de nombroses activitats lúdiques. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats