Lleida
3/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/hLes Borges TV estrena plataforma i renova la imatge corporativaEs podran seguir els actes més destacats de la 57a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, els dies 17, 18 i 19 de gener, per streaming a lesborgestv.cat


Les Borges TV, la cadena pública de televisió de la capital de les Garrigues que emet per internet per a informar sobre l’actualitat de la comarca, estrena aquest dijous, 16 de gener, al voltant de les 19 hores, la seva nova plataforma online, desprès d’una revisió completa de la pàgina web, tot i mantenir el mateix domini: lesborgestv.cat. 

L'objectiu d'aquesta renovació ha estat el d'aconseguir millorar encara més la bona indexació de tot el contingut i un bon disseny que sigui atractiu per als espectadors, a l'hora de la seva senzilla navegació. Així, també s'ha aprofitat per a renovar la imatge corporativa de la cadena, per a donar impuls a projectes de futur pròxim, com nous programes i formats, incorporació de nous participants, possibilitat de streaming continuat, entre altres, conscients que aquest canvi permetrà incentivar la motivació dels col·laboradors i els espectadors, i afrontar aquest nou impuls amb majors garanties. 

Novetats destacades, coincidint amb la Fira de l’Oli i les Garrigues

La directora de Les Borges TV, Mariví Quesada, ha anunciat que s’ha escollit aquestes dates per a iniciar les emissions renovades, per a permetre seguir millor els actes més destacats de la 57a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, els dies 17, 18 i 19 de gener, per streaming a lesborgestv.cat.

La nova plataforma mostra un disseny molt més actualitzat i amb una interfície molt còmoda i espectacular visualment en les categories de notícies i programes, mantenint però una funcionalitat senzilla perquè la gent pugui navegar còmodament i entenent en cada moment en quina secció es troba.

Una novetat destacada és l’emissió continuada de contingut, que permetrà que quan no es realitzi un directe, l'espectador pugui consumir programació ja enregistrada anteriorment, a través d’una llista de reproducció, com si fos una televisió convencional. També s’estrena una categoria de notícies destacades, que mostrarà els vídeos més vistos pels espectadors durant el darrer mes.

La nova imatge corporativa també pretén ser més atractiva en l'àmbit visual i és per això que s'actualitzarà la imatge corporativa a tots els perfils de la cadena a les xarxes socials, que actualment té presència a Facebook, Twitter i Instagram.

Finalment, Quesada ha exposat  que durant els pròxims dies s'anirà revisant qualsevol possible error, pel que ha demanat comprensió i col·laboració a l’audiència de Les Borges TV, i ha afegit que ja es podrà començar amb la nova temporada del programa ‘Persones’, així com a la realització de la nova programació (reportatges extensos, programes d'actualitat, entre altres novetats previstes).

Vocació de servei públic a les Garrigues

Tot i la renovació de la direcció de la cadena ara fa un any, Les Borges TV manté intacta la missió d'informar a la població de les Garrigues de tot el que succeeix a la comarca, a través de notícies, reportatges, programes, streamings, entre altres, mitjançant la pàgina web com a única plataforma de contingut, i des d'on es comparteix cap a les xarxes socials per arribar a més població.

 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats