Lleida
20/37° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Les empreses de Lleida, solidàries amb les entitats socialsLa Paeria ha reconegut 187 empreses, en 7 anys, que han treballat conjuntament per implementar projectes i accions que afavoreixen la cohesió i la qualitat de vida de persones en situació de desigualtat


L’Ajuntament de Lleida posa en valor el compromís que les empreses de la ciutat mantenen amb les entitats vinculades a l’àmbit social. 187 empreses han rebut el reconeixement d’Empresa Solidària en les set edicions celebrades. Amb aquesta iniciativa es pretén donar visibilitat a les bones pràctiques que les organitzacions fan per la societat i, alhora, es distingeix el suport a les associacions i als seus projectes, activitats o accions, que, en definitiva, són entitats que treballen per la ciutadania.

La Paeria treballa per aconseguir que Lleida sigui un territori socialment responsable i per afavorir complicitats entre les entitats i el sector empresarial que permetin aportar capacitats i recursos per a la transformació de la ciutat.

La Regidoria de les Polítiques per als Drets Socials organitza l’acte de lliurament del títol d’“Empresa Solidària”, que també té com a objectiu impulsar i generar complicitats en la comunitat, entre entitats i el teixit econòmic i emprenedor. La Paeria treballa per millorar la qualitat de vida de les persones que es troben en situació de desigualtat i aquest tipus de col·laboracions hi contribueixen. Les mateixes entitats, que són del tercer sector d’acció social, de solidaritat, de cooperació i/o desenvolupament, presenten les candidatures de les empreses, amb el que mostren el seu interès perquè el suport i/o ajut rebuts siguin valorats i reconeguts públicament.

La distinció d’Empresa Solidària s’organitza entorn al 20 de febrer, en què es commemora el Dia Mundial de la Justícia Social.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats