Lleida
14/27° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Les firetes de la Festa de Pardinyes canvien enguany d’ubicacióEs mouran uns centenars de metres per evitar els camions de descàrrega


El proper 1 d’agost i, fins el diumenge 4 d’agost, Pardinyes celebrarà la seva Festa Major. Com cada any i, des de 1962, el barri viurà uns dies de joia i diversió amb diverses i variades activitats per a tots els públics. Però la novetat d’enguany és que les atraccions dels feriants canviaran d’ubicació encara que sense moure’s de la Rambla de Pardinyes. Així, es traslladaran de davant d’un gran supermercat de la Rambla fins la zona d’una aparcament de cotxes situat front un establiment bancari, a la mateixa Rambla. La raó del canvi d’ubicació obeeix al fet que l’actual emplaçament de les firetes comporta algunes molèsties a la zona de càrrega i descàrrega dels camions comercials d’abastiment.

D’altra banda, les obres de millora de la Rambla de Pardinyes que, entre d’altres coses, preveu la instal·lació de bancs i plantació d’arbrat, no començaran, almenys, fins la tardor, ja que les eleccions i el canvi de govern a la Paeria han fet inviable començar les obres de millora abans del mes de setembre.

Pel que fa a les festes d’enguany, el barri tornarà a gaudir de revetlles, actuacions musicals i concursos. Hi haurà un concurs de pintura, un altre d’Instagram sobre les mateixes festes, i un tercer d’ornamentació de balcons. Tal i com ha avançat el president de l’Organització de Veïns de Pardinyes (Orvepard), Rafa Fernández, els tres certàmens tindran premis per als guanyadors. A més, enguany hi haurà una trobada sardanista l’últim dia.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats