Lleida
16-29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Les Garrigues en flor, vista a través dels InstagramersL’acció promocional que va tenir lloc ahir estava organitzada per la Diputació de Lleida


Una trentena d’Igers consolidats en l’aplicació per a mòbils Instagramer han participat avui a l’Instawalk “Les Garrigues en Flor” organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, conjuntament amb el Consell Comarcal de les Garrigues.

La convocatòria s’ha fet coincidir amb la inauguració de la tercera edició de la campanya “Les Garrigues en flor” que té lloc a la comarca de les Garrigues del 18 de maig al 2 de juny, organitzada pel seu Consell Comarcal i que té com a objectiu que els seus municipis i veïns embelleixin els seus balcons, carrers i façanes i els portals de les cases amb flors i plantes naturals.

Els participants d’aquesta nova acció promocional impulsada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida  han pogut passejar pels carrers de Cervià de les Garrigues i el Vilosell, dos petits pobles garriguencs que formen part d’aquesta campanya, i han gaudit de les millors guarnicions de plantes, flors i olors. També la gastronomia i els productes locals, com ara l’oli extra verge d’oliva i el vi, no han faltat a la cita, amb visites a la Cooperativa del Camp de Cervià, al Celler Tomàs Cusiné del Vilosell i el dinar elaborat a base de productes autòctons al poble de l’Albi.

Els pobles que participen en aquesta iniciativa amb els carrers i racons decorats són els següents: l’Albagés, l’Albi, Bellaguarda, les Borges Blanques, Bovera, Castelldans, Cervià de les Garrigues, el Cogul, l’Espluga Calba, la Floresta, Fulleda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, Juneda, la Pobla de Cérvoles, els Omellons, Puiggròs, el Soleràs, Tarrés, els Torms, el Vilosell i Vinaixa.

Tots els participants en aquesta nova trobada d’Instagramers podran penjar les seves fotografies a l’aplicació Instagram amb els hashtags #LesGarriguesEnFlor2019, #CCGarrigues, #IgersLleida, #Vilosell, #Cervià i #AraLleida.

Una vegada finalitzada la visita tots els participants han degustat un dinar gastronòmic ofert pel Consell Comarcal de les Garrigues i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats