Lleida
19/28° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Les Jornades Sanitàries d’Alpicat tanquen amb una bona acollidaDurant cinc dimecres s’han tractat diferents temes sobre la salut


Les Jornades Sanitàries-Dimecres de Salut d’Alpicat van tancar aquest dimecres la seva 16a edició, que un any més ha estat marcada per l’excel·lent resposta del públic. Així, les cinc sessions programades han comptat amb un auditori pràcticament ple, de manera que l’activitat ha evidenciat un cop més el seu poder de convocatòria, demostrant que està plenament consolidada.

La darrera sessió va tractar sobre Ten cuidado con lo que sueñas, una xerrada/testimoni/espectacle a càrrec de María José Moya amb introducció de Silvia Hoyas, treballadora social de l’ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida.

La sessió va incloure jocs emocionals i de motivació que van ser força il·lustratius i enriquidors.  La jornada de cloenda va comptar amb la presència de Ramon Sentís, gerent territorial de l’ICS a Lleida, Alt Pirineu i Aran, i gerent de Gestió de Serveis Sanitaris, que va estar acompanyat per l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, a més de la regidora Teresa Mayoral.

Les Jornades Sanitàries s’han desenvoluparan en cinc sessions programades durant cinc dimecres consecutius, des del 6 de novembre fins al 4 de desembre, sempre a la Sala d’Actes del Casal i amb professionals del sector sanitari. 

La primera jornada va tractar sobre “Parlem de la pròstata?”, a càrrec de David García. La segona va ser l’anomenada Jornada Solidària, titulada Vacances en Pau, a càrrec de Sàhara Ponent amb la col·laboració d’Alpicat Solidari. 

La tercera va parlar sobre Voluntats anticipades, amb Francisco Javier Garrabella i de Carles Roca, metges del consultori d’Alpicat, mentre que la quarta, amb la participació de molts professionals es va dedicar a Vacunes sí, vacunes no?

FOTO: Ajuntament d'Alpicat

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats