Lleida
17/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Les parades de roba i complements també s’incorporen aquest dissabte al mercadet de Barris NordPer garantir la distància entre les parades i optimitzar l’espai de sota la marquesina, els paradistes han acceptat reduir els metres de parada per reforçar la imatge de normalitat


El mercadet de Barris Nord recuperarà aquest dissabte dia 4 de juliol la normalitat en tant que ja podrà incorporar el gruix de parades dedicades a la roba i complements, després de l’aturada que va experimentar aquesta tipologia de venda no sedentària arran de la crisi per la COVID-19.

L’Ajuntament de Lleida ha continuat mantenint contactes informatius i formatius amb els paradistes per adaptar aquesta forma de venda a les exigències sanitàries que deixa la crisi del coronavirus. En el camí cap a la normalitat i per poder garantir la distància entre les parades i optimitzar l’espai de sota la marquesina, la regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, ha remarcat que els i les paradistes han acceptat reduir els metres de cadascuna de les seves parades, amb l’objectiu de poder compartir el mateix espai i reforçar la imatge de normalitat. Gispert també ha posat en relleu el treball que ha fet el personal tècnic de la Regidoria. 

L’Ajuntament de Lleida demana la màxima responsabilitat tant a les persones consumidores, que han de portar obligatòriament mascareta, com al conjunt dels paradistes, que s’han d’implicar en el compliment de la normativa de seguretat i higiene.

Al seu torn, l’àrea de Mercats de la Paeria s’encarrega de garantir el control de l’aforament, el distanciament d’un metre i mig entre parada i parada, la senyalització de tota l’àrea del mercat. Fins i tot, s’ha fet una cartelleria dirigida a les persones consumidores en que s’insisteix en les recomanacions de salut.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats