Lleida
-2 / 7° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Les persones citades a Lleida per les protestes per la detenció de Puigdemont s'acullen al dret de no declararSis han estat citats per desordres públics a la concentració del 25 de març i una altra persona per un delicte de danys al tall de l'A-2 a Soses


Les persones que han estat citades pels Mossos d'Esquadra a Lleida per les protestes que van tenir lloc després de la detenció de Carles Puigdemont s'han acollit al seu dret de no declarar. Finalment han estat set les persones cridades per la policia que els acusa de desordres públics en el cas dels qui van participar a la concentració davant la subdelegació del govern espanyol el 25 de març, i d'un delicte de danys per cremar rodes a l'autovia en el cas de la persona que ha estat citada pel tall a l'A-2 el 26 de març. En aquest cas arrel d'una denuncia presentada pel Ministeri de Foment.

Els advocats que han representat aquestes persones han lamentat que desconeixen les diligències sobre aquest cas i que per tant no saben si es tracta d'una investigació ''general'' o per ''determinar si hi ha alguna estructura als CDR's''. Igualment, també han assenyalat que desconeixen si la investigació la impulsen directament els Mossos d'Esquadra o no. Cap de les persones citades, entre les quals hi havia el raper Pablo Hasél, ha estat detinguda.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats