Lleida
17/29° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


L'Espanyol llança una iniciativa d'acompanyament per als 'pericos' majors de 75 anysA Lleida compta amb 28 abonats a l'entitat


El RCD Espanyol de Barcelona no és aliè a la crisi social i sanitària provocada pel Covid-19 i ha decidit posar en marxa un programa solidari per a tots els socis pericos majors de 75 anys, inclosos els 28 que resideixen a Lleida.

És per això que el club oferirà una xarxa de serveis d'acompanyament als socis i sòcies més majors i als socis i sòcies i/o amb abonament en la zona de discapacitats del RCDE Stadium.

En col·laboració amb la Fundació RCDE, els Voluntaris RCDE i la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol, els socis més vulnerables podran gaudir d'un servei d'acompanyament telefònic, així com també, si ho necessiten, fer-los arribar productes de primera necessitat alimentaris i farmacèutics per a evitar que hagin de sortir de casa.

El projecte consisteix a formar parelles de socis en aquesta època de crisi. És a dir, que un soci major de setanta-cinc anys o un soci amb discapacitat que requereixi ajuda, tingui un altre soci per a assistir-li. La persona que vulgui participar d'aquesta iniciativa, haurà de viure en la mateixa localitat o prop dels socis que necessitin assistència.

Amb aquesta acció, i apel·lant a l'esperit solidari, pròxim i familiar de l'entitat, el RCD Espanyol de Barcelona vol ajudar a tots aquells socis d'edat avançada que requereixin algun tipus d'assistència.

Sol·licitud del servei

Mitjançant el correu electrònic marketing.social@rcdespanyol.com (habilitat exclusivament per a la gent gran) aquest col·lectiu de socis i sòcies podrà posar-se en contacte amb el club per a sol·licitar l'ajuda esmentada. En el mateix correu electrònic s'haurà d'especificar el número de soci, nom i cognoms, telèfon on localitzar-li i localitat de residència.

En el moment en el qual es tingui coneixement de la necessitat, es farà el requeriment de voluntaris a través de Voluntaris RCDE, FCPE i, en tot cas, mitjançant les xarxes socials del club.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats