Lleida
18/32° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


L'Espanyola convoca Anna Ferrer i Victòria PortaLes jugadores del Vila-sana, al CAR del 27 a l'30


Les jugadores del Vila-sana Anna Ferrer i Victòria Porta han estat convocades per la selecció espanyola per a, si les autoritats sanitàries ho permeten, tornar a treballar de cara a la seva preparació per als futurs campionats. L'equip dirigit per Ricard Muñoz es concentrarà al CAR de Sant Cugat els propers 27, 28, 29 i 30 de juliol.

La Reial Federació Espanyola ha sol·licitat a totes les persones convocades que els 14 dies previs a la concentració extremin les precaucions i les mesures de seguretat. "Ens van enviar un qüestionari amb una sèrie de preguntes sobre si havíem tingut contacte amb la Covid-19 i altres temes", explica Victòria.

"La veritat és que tenim un mono d'hoquei increïble. En el meu cas no em poso els patins des del 14 de març i això és molt de temps", continua la lleidatana, que adverteix que" personalment m'ho prenc com una nova oportunitat, ja que han canviat a seleccionador i aniré amb més ganes que mai a guanyar-me el lloc".

Mentrestant, Anna es mostra també feliç perquè "portem molt temps sense patinar i tenim moltes ganes de tornar a començar. En aquest cas es tracta d'una concentració que bàsicament ha de servir per tornar a veure'ns i començar a treballar de nou amb el grup, ja que l'Europeu es va ajornar i no hi ha una competició a la vista de preparar a curt termini".

La convocatòria és, a més, una bona oportunitat per treure's l'espina que els va quedar clavada l'any passat, quan van caure de la llista definitiva a última hora. "Ens vam quedar amb les ganes i ara es tracta de fer-ho el millor possible i, sobretot, passar-s'ho bé", diu l'Anna.

Totes dues viuen amb incertesa el futur de la lliga, tot i que la setmana que ve tenen previst tornar a entrenar amb el Vila-sana de cara a una nova temporada plena d'objectius.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats