Lleida
22/39° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


L'huracà 'Isaïes' toca terra a Bahames i es dirigeix ??a la costa de FloridaBaixen els vents màxims a 130 km/h i s'esperen condicions d'huracà perilloses a les illes


L'huracà de categoria 1 Isaïes va tocar terra aquest dissabte al nord l'illa d'Andros, a l'arxipèlag de les Bahames, amb vents màxims sostinguts de 130 quilòmetres per hora, una mica més febles, i s'esperava que s'aproximés a la costa est de Florida (EE .UU.) a la fi del dissabte o aquest diumenge al matí.

A les 11.00 hora local (15.00 GMT), l'ull de l'huracà va ser localitzat per un avió 60 km a l'oest-sud-oest de Nassau, la capital de Bahames, i 220 km a sud-sud-est de Freeport, a l'illa Gran Bahama. Segons el Centre Nacional d'Huracans dels EUA (NHC), al llarg de la jornada s'esperen condicions d'huracà i marejades ciclòniques perilloses en determinada zones de Bahames, la qual cosa extensiva a zones de la costa est de Florida.

Centenars de dominicans es van quedar sense casa aquest divendres després del pas d'Isaïes per Hato Major, la ciutat més afectada de país pel cicló.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats