Lleida
3/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


L'ICG Força Lleida comença a entrenarAbsències dels americans Santa Ana, Michal Carey i Eric Stutz


El Força Lleida comença la pretemporada. Divendres juguen el seu primer partit contra el Casademont Saragossa i diumenge contra l'UCAM Múrcia, els dos són equips de l'ACB.

A la primera sessió vam poder veure alguns jugadors júniors així com les cares conegudes del curs anterior com Albert Lafuente, Adrián Chapela, Miquel Feliu o Albaye Mbaye. També van aparèixer noves incorporacions com Marc Martí o Agustí Sans. També es va notar l'absència dels internacionals Steven Santa Ana, Michael Carey i Eric Stutz, que podrien arribar en les properes setmanes.

El veterà Miki Feliu va assenyalar que l'objectiu dels primers entrenaments són conèixer-se com a companys i augura una bona comunicació aquest any. També va explicar que els propers partits serviran per "anar construint i anar creixent per estar preparats per a la primera jornada de lliga".

L'entrenador de l'equip, Jorge Serna, ha destacat que els jugadors que han arribat estan bé encara que, de moment, es poden treure poques conclusions. "Físicament estan correctes, amb molta predisposició. Anem rememorizando diversos sistemes per avançar treballar ", va explicar el tècnic.

L'ICG Força Lleida debuta aquest divendres amb l'equip de l'ACB, Casademont Saragossa. Diumenge jugarà contra l'UCAM Múrcia, també de l'ACB.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats