Lleida
20/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


L'ICG Força Lleida s'encalla (67-72)L'equip no reacciona i protagonitza un altre mal partit


ICG Força Lleida, 67: Chapela (13), Santa Ana (11), Sans (1), Shaq Cleare (5), Stutz (14) –cinc inicial– Sierra, Feliu (11), Mbaye (4), Martí (4), Lafuente (2) i Carey (2).

Cáceces, 72: Ricardo Uriz (8), Joseph (6), Rakocevic (7), Kuiper (12), Parejo (5) –cinc inicial– Nikolic (4), Jankovic, Zubizarreta (14), Berg (3), Ventura (7) i Bilbao (6).

Parcials: 17-21, 18-18, 22-22, 10-11.

L'ICG Força Lleida perdióla imbatibilitat com a local davant un Càceres més serè en els instants finals i que va dominar el partit de principi a fi (67-72).

Santa Anna obria el marcador amb un triple, però aquesta seria l'únic avantatge de l'ICG Força Lleida en molt de temps. Càceres responia amb un 0-9 que obligava a Jorge Serna a demanar temps a 5'33 "de el final d'aquest període. L'equip no estava fi en atac i patia per detenir Kuipers, tot i que les espurnes de qualitat en forma de triples de Chapela o de nou Santa Anna servien per alimentar el caseller. Els visitants no només no notaven les rotacions sinó que trobaven en Zubizarreta el relleu ideal per Uriz. Dos triples seus obrien una altra bretxa de sis que es quedaria en el 1721 de la fi de el primer període.

Semblava que el segon arrencava amb millors perspectives i Feliu fins i tot tenia un 2 + 1 per a capgirar el marcador, però errava el tir lliure deixant el 21-21. Les sensacions eren idèntiques a les del primer temps. Domini d'un Càceres solvent que sempre anava per davant. De nou dos triples de Chapela encenien la llum de la il·lusió en els locals (3132), però no hi havia manera.

Els extremenys havien pujat moltíssim la seva intensitat defensiva carregant aviat de faltes i aconseguien que els de Serna no tinguessin continuïtat malgrat que el marcador no va tornar a agafar una mica d'aire fins a un triple d'Uriz que significaria el 35-39 amb què es va arribar a la mitja part.

Arrencava el tercer període amb un triple de Parejo i un Càceres que aconseguia el seu màxim avantatge amb un 37-44 quan tot just s'havia disputat minut i mig. I va ser llavors quan l'ICG va canviar el xip. Començant per la defensa i seguint amb la inspiració i qualitat que sens dubte atresora en la seva plantilla.

Dos triples de Santa Anna i Feliu ajustaven el marcador i una cistella de l'aler català li donava la volta situant als locals per davant 25 minuts després (45-44). Chapela s'unia a la festa i els de Serna signaven els millors minuts de el partit acumulant un 10-0 que donaria pas a un 56-51. En aquell temps, les rotacions ja començaven a tenir la seva però i en el cas de l'ICG se li atragantaron. Tant que va rebre un parcial de 1-10 en poc més d'un minut que situava el 5761 de la fi de la tercera cambra.

Un tir lliure de Sans va inaugurar el marcador en l'últim període, però l'equip va trigar sis minuts en tornar a anotar. Va ser Santa Anna, una altra vegada des de la línia de personal, per anotar el 60-67 a 3'16 "de la fin. Chapela reduïa distàncies i a 1'15 "Stutz tenia dos tirs per ajustar més el marcador. Ficava el primer, fallava el segon i Shaq capturava el rebot per assistir a Feliu, que va anotava un triple que deixava el 66-67 a 1'10 ".

Arrencava un partit nou, però Chapela errava dos tirs lliures i Feliu altre en el cara o creu final. També Uriz. Semblava que ningú volia guanyar. Feliu va tenir un triple per empatar, però va fallar i Ventura va rebre una antiesportiva amb la qual va tancar el partit.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats