Lleida
16/26° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


L'Ilerdauto Nissan Pardinyes cau amb honor (67-70)"Els partits de vegades són a cara o creu, i avui ha sortit creu"


Ilerdauto, 67: De Celis (8), Corey (10), McCull (19),Domingo (12), Lobaco (2) –5– Rodriguez, Mauri, Duch, Manuel, Dieng, Romero, Gasque (10).

Barça B, 70: Bolmaro (13), Fernandez (9), Martinez (14), Zizic (8), Hadji (6) –5– Ignacio (10), Font (6), Rodriguez, Paul (2) , Bratanovic, Dianko (2), Carreño

Parcials: 1 - 18-15; 2- 15-16; 3- 13-19; 4- 21-20

Gran expectació en el primer partit de la LEB plata que es va jugar ahir a Barris Nord Lleida. El començament d'una temporada històrica per al Ilerdauto Nissan Pardinyes que va caure davant un recent descendit de la LEB Or com el Futbol Club Barcelona. Els blaugrana van arribar després d'haver caigut derrotats en la fase prèvia de la lliga catalana contra els de Gerard Encuentra.

El partit va començar bé per al Ilerdauto Nissan Pardinyes que va arribar a anar 10 amunt en el primer quart, tot i que sempre pressionats per l'equip blaugrana. El segon quart va acabar amb un avantatge dels lleidatans de dos punts, i en el quart els blaugranes anaven quatre amunt. Dos quarts per a cada un, els blaugrana van acabar portant-se un partit molt disputat.

Un dels grans destacats de l'equip de Gerard Encuentra ser David McCulloch, un dels fitxatges d'aquest estiu. Exterior canadenc va anotar un total de 19 punts amb una gran actuació. Els blaugrana, per la seva banda van destacar Martinez Costa amb 14 punts i Bolmaro amb 13.

El secretari tècnic de la base del Barcelona, ??Joan Carles Navarro va presenciar el partit a les grades de Barris Nord.

L'entrenador del Pardinyes, Gerard Encuentra es va mostrar molt content amb els seus jugadors tot i les baixes que tenien. Encuentra afirmat que '' tot i les baixes del que han fet els jugadors és gegant i cal felicitar-los. Hem arribat molt cansats en algunes fases del partit i ells físicament estan més preparats. És una llàstima perquè hem estat remant però al final guanyes o perds, i avui ens ha tocat perdre. ''

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats