Lleida
20-32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Lleida celebra el Dia Mundial de la Síndrome de DownLa façana de la Paeria i el Pont Vell s’il·luminen de blau i groc i la Biblioteca Pública acull l’acte central de la commemoració, amb la projecció del curtmetratge protagonitzat per Joan Sorribes “ Para volar”


Lleida se suma avui a la commemoració del Dia Mundial de la Síndrome de Down amb l’acte central organitzat per Down Lleida aquesta tarda a la Biblioteca Pública i amb la il·luminació, al vespre, de la façana de l’Ajuntament de Lleida i del Pont Vell en blau i groc.

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, assisteix aquesta tarda a la celebració del Dia Mundial de la Síndrome de Down, que comptarà amb la lectura d’un manifest a càrrec d’un grup de joves de Down Lleida, la presentació del curtmetratge “Para Volar”, protagonitzat per l’actor lleidatà Joan Sorribes i lectura de poesies.

L’Ajuntament de Lleida també se suma al Dia Internacional de la Síndrome de Down amb la il·luminació, a les vuit del vespre, de la façana de la Paeria i del Pont Vell en els colors blau i groc del símbol de Down Lleida.

L’Assemblea General de Nacions Unides va decidir designar el 21 de març com a Dia Mundial de la Síndrome de Down l’any 2012.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats