Lleida
5 / 18° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Lleida protesta per la detenció de cinc membres dels CDRSis persones més són citades a declarar pel 25-M


Cinc membres dels Comitès en Defensa de la República (CDR) van ser detinguts ahir a Lleida i Alcarràs acusats de desordre públic i atemptats als agents de l’autoritat, en relació als fets que van tenir lloc davant la Subdelegació del Govern a Lleida el 25 de març, el dia de la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya.

Segons van informar fonts dels Mossos d’Esquadra, tots ells van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria de la policia catalana i s’hauran de presentar davant del jutge quan siguin requerits. A més, segons van apuntar els CDRs de Lleida, sis persones van ser ahir citades a declarar, un d’ells Pablo Hasel.

Concentració d’ahir

Centenars de persones d’arreu de la demarcació van respondre a les detencions amb una concentració ahir a les 20:00 hores davant la Subdelegació del Govern espanyol a Lleida. Els assistents van tornar a entornar càntics demanant llibertat, contra la justícia espanyola i demanant la retirada de l’article 155 mentre alçaven cartells on s’hi llegia “Jo sóc CDR”.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats