Lleida
1/11° C (sol)
97% 26 km/hLleidaClick clou la segona edició rebent 5.500 visitantsEl responsable del saló es marca com a repte per a la pròxima edició “l’obligació de continuar sorprenent el visitant amb noves creacions i diorames que l’entusiasmin”


LleidaClick té previst cloure aquest vespre la Fira de Col·leccionisme Playmobil amb una afluència de 5.500 visitants, una xifra que els organitzadors consideren força positiva si es té en compte que enguany el saló només s’ha desenvolupat durant tres dies, segons ha manifestat Ignasi Puig, responsable del saló, hores abans que es clogui. 

Puig s’ha mostrat molt satisfet del nivell dels diorames que s’han exhibit aquest any i de la resposta del públic i ha dit que “per segon any consecutiu, la important afluència de visitants al saló ha demostrat que es tracta d’una proposta d’oci, didàctica i enriquidora, que agrada a tota la família i que enganxa a grans i petits”.

El màxim responsable de LleidaClick considera que els tres dies de festa i la climatologia han estat dos factors que han afavorit que les famílies visitessin LleidaClick, a més de la recent estrena als cinemes del film Playmobil: la pel·lícula, “un fet que ha animat a molts a visitar el saló i a gaudir dels diorames, amb clicks de tota mena i temàtiques”.

Ignasi Puig també ha assegurat que ha tingut molt èxit la promoció que van fer entre les escoles de Lleida, “ja que ens ha permès arribar a un perfil de públic totalment adient a la tipologia del saló”. Així mateix, ha valorat molt positivament la presència dels tres expositors internacionals, “perquè suposen un valor afegit per als col·leccionistes al poder gaudir de tot un ventall de possibilitats d’aquí i de fora de les nostres fronteres”.

Pel que fa al públic, els visitants han valorat especialment la diversitat i els estils de les creacions, destacant treballs que, per exemple, demostren l’evolució del món del circ al llarg dels anys; la customització de les figures del diorama napoleònic; o la composició dedicada a l’Horta de Lleida.

El director de LleidaClick, Ignasi Puig, es marca com a repte per a la pròxima edició a Lleida “l’obligació de continuar sorprenent el visitant amb noves creacions i diorames que l’entusiasmin”, ha dit.

Pel que fa a l’àmbit comercial, els expositors han assegurat que els clicks personalitzats (Messi, per exemple), els personatges de Frozen i les figures d’animalets han estat els més sol·licitats pels petits.

També ha tingut força èxit el Concurs del Click Amagat, en el qual els visitants havien de trobar entre els 18 diorames exposats tres personatges de referència per al públic infantil (Spiderman, Malèfica i 3 figures de la Patrulla Canina).

Cal recordar que LleidaClick ha comptat amb onze expositors procedents de Catalunya, Andalusia, Madrid, Aragó, Alemanya i de Bèlgica, i amb 18 diorames de gran format centrats en temes històrics, nadalencs o relacionats amb Lleida, amb unes 8.000 figures humanes i d’animals. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats