Lleida
1/17° C (sol)
97% 26 km/hLo Pardal Roquer fa un pregó molt especial i obre una Festa Major d’Alpicat plena d’activitatsEl músic va interpretar 'Sóc de l’oest', la seva composició més famosa.


El músic David Esterri ‘Lo Pardal Roquer’ va ser el protagonista, aquest dijous al vespre, de la Festa Major, ja que, a més de pronunciar el pregó, va presentar en societat el nou himne esportiu d’Alpicat i va interpretar “Sóc de l’oest”, la seva composició més famosa.

Ahir a la nit, també es va dur a terme la presentació de les noves Pubilles i Hereus, el sopar popular, l’escala en hi-fi de les penyes i el concert de versions a càrrec de Los 80 Principales. 

Els actes han seguir aquest dijous al matí amb la cercavila amb Xino Xano i la Banda de Tambors i Trompetes d’Alpicat, la processó i la Missa en honor a Sant Bartomeu, teatre amb Teatre Nu.

A la tarda arribarà l’Alpifangada, concert i ball amb l’Orquestra Montgrins, concert de Guillem, l’espectacle ‘El secret de la Lloll’ amb Lloll Bertran i el concert d’Itaca Band. 

Per demà dissabte s’han programat el càsting per a la pel·lícula de Carla Simon, sardanes, futbol amistós amb els veterans de l’Alpicat i del Barça, el parc infantil Monster, jocs de fusta i cucanyes amb ‘Els Atrapa Dracs’, vermut popular, paelles de germanor, correfoc infantils, futbol Alpicat-Roselló, concert i ball amb l’orquestra Selvatana, el Festival Holi Party Urban Events Barcelona, correfoc, música dels anys 70, 80 i 90 amb Sant Roig Dj i concert amb el grup de versions De Noche.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats