Lleida
17/29° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


L’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana reobre dijous amb aforament limitat i sols amb cita prèviaHi haurà 6 punts d’atenció i l’aforament total no podrà superar les 18 persones


L'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC) reobre les instal·lacions al públic aquest dijous de 9 a 14 h i només per a les persones que hagin demanat cita prèvia.

L’atenció presencial a l’OMAC serà per a aquells tràmits que no es puguin realitzar de manera telemàtica. L’aforament serà limitat, s’utilitzaran mampares de metacrilat ja instal·lades així com totes les mesures de prevenció i de seguretat sanitària fixades per preservar la salut dels usuaris i dels agents d’atenció, seguint els plans de desconfinament aprovats per l'Ajuntament de Lleida.

"La Regidoria, amb tot el personal, ha fet un esforç per adaptar-se a contrarrellotge a les obligacions sanitàries i ha estat un exemple de teletreball i atenció telemàtica", ha explicat la regidora de Participació i Lluita contra la Corrupció, Elena Ferre. Ha afegit: "reobrim, però no estem ni de bon tros en situació normal, cal mantenir l’esforç de la ciutadania per recórrer sempre que es pugui al telèfon i la resta de canals de relació a distància i només vingui a l’OMAC quan hi hagi algun tràmit que ha de ser presencial i sempre demanant cita prèvia".

Hi haurà 6 punts d’atenció en taules i l’aforament entre usuaris i agents d’atenció mai podrà superar les 18 persones a l’interior de l’oficina.

Cal evitar les visites amb acompanyants. Serà obligatori l’ús de mascareta i hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició de les persones usuàries.

Les taules d’atenció tindran una separació mínima de dos metres, garantint la distància entre l'usuari i els agents d'atenció, i hi haurà una sala d’espera amb un màxim d’aforament de 8 persones.

Caldrà portar a mà el document identificatiu, que es requerirà a l’entrada, i es recomana portar bolígraf propi per signar la documentació corresponent per tal de no haver de compartir material susceptible de contagi.

Les persones que necessitin contactar amb l'OMAC poden fer-ho trucant al telèfon 973 67 80 60 o per correu electrònic a gestions-omac@paeria.cat. La cita prèvia es pot sol·licitar a través del web i del telèfon de l’OMAC quan reobri l'oficina. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats