Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


L'Ona Martí, de Vilanova de Bellpuig, comença secundària: "Estic una mica nerviosa però amb ganes"A primària anava caminant a l'escola però aquest curs haurà d'agafar l'autobús per arribar a l'institut, situat a cinc quilòmetres de casa


L'Ona Martí s'ha aixecat aquest dimecres a les 6.30h del matí amb nous reptes. Té 12 anys, comença secundària i canvia de centre escolar. Fins ara, a primària, anava a l'escola que hi ha al costat de casa seva, a Vilanova de Bellpuig (Urgell). Hi anava caminant, juntament amb la seva germana, que està a punt de fer 10 anys, i la seva mare. Des d'avui, però, cursarà l'ESO a l'Institut Lo Pla de Bellpuig (Urgell), situat a uns cinc quilòmetres de Vilanova de Bellpuig i hi anirà amb autobús. "Serà estrany", ha dit.

L'ACN l'ha acompanyada en aquest primer dia de curs, en què ha reconegut estar "una mica nerviosa però amb ganes". Abans de sortir de casa, ha esmorzat, s'ha fet la bossa i s'ha acomiadat dels seus pares i la seva germana. Ha anat caminant fins on l'havia de recollir l'autobús, juntament amb altres estudiants, alguns dels quals seran companys seus a classe. La trobada més esperada ha estat amb la Laura i la Laia perquè, com elles mateixes han dit, "es coneixen de tota la vida".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats