Lleida
15 / 35° C (sol)
97% 26 km/h


Luis Enrique no dirigirà el partit davant Malta per "motius familiars"Ramos li mostra a Twitter el suport dels jugadors


El seleccionador espanyol, Luis Enrique Martínez, no dirigirà el segon partit de classificació a l'Eurocopa 2020, a La Valletta davant Malta, per "motius familiars de causa major", segons informa la Reial Federació espanyola de Futbol (RFEF).

El segon entrenador de la selecció espanyola, Robert Moreno, prendrà el comandament a l'estadi Nacional Ta'Qali després que Luis Enrique s'hagi d'absentar aquesta nit "per motius de força major".

La RFEF demana "discreció" i "respecte" per la intimitat del seleccionador espanyol, que a Malta encarava el vuitè partit des que va arribar al càrrec.

Sergio Ramos, capità de la selecció espanyola, ha lamentat la notícia que ha fet abandonar el seleccionador Luis Enrique Martínez la concentració a La Valletta i perdre el partit davant Malta, i va mostrar el suport del grup i el desig de dedicar un triomf a la seva família.

"Míster, sentim moltíssim la notícia", va escriure Sergio Ramos en el seu compte oficial de Twitter. "Esperem que tot surti el millor possible. Que sàpigues que l'equip està amb tu a mort i avui donarà la cara per aconseguir una bona victòria. La família és sagrada. Guanyarem també per vosaltres. Molta força i ànim. Fort abraçada", ha afegit expressant com a capità i en nom de tots els internacionals espanyols.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats