Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Magraners dóna un ultimàtum a la Paeria per netejar l'abocadorA les tones de material acumulades, cal sumar les escombraries de tota mena que algunes persones incíviques llancen a la zona


L'Associació de Veïns de Magraners ha donat un ultimàtum a la Paeria perquè netegi d'una vegada per totes l'abocador de runes de l'esplanada que hi ha entre el camp de futbol i la variant sud. Ja fa més d'un any que l'Ajuntament de Lleida va autoritzar l'acumulació d'enderrocs i de restes d'obres en aquella zona de Magraners, on històricament es tiraven moltes escombraries. Encara que recentment s'ha retirat part dels àrids, que en part es van reutilitzar per al nou aparcament del camp de futbol de la Bordeta, la veritat és que la zona segueix oferint avui dia una imatge lamentable.

A les tones de material acumulades, cal sumar les escombraries de tota mena que algunes persones incíviques llancen a la zona aprofitant que ja està bruta. L'associació veïnal fa mesos que reclama que es netegi l'esplanada i que es clausuri l'abocador definitivament, encara que sense massa èxit. No obstant això, els veïns ja han dit prou.

El president de l'associació, Juan Gallardo, ha explicat que "hem fet de nou una sol·licitud a la regidora de Participació de la Paeria, Elena Ferre, perquè treguin el permís a les empreses que dipositen els conglomerats, i perquè netegin la zona" . I va afegir que "els donarem una mica de marge perquè ho facin, però si en un parell de mesos tot segueix igual ens bolcarem per exigir la neteja de l'abocador", segons Gallardo, que va afegir que el regidor de barri, Paco Cerdà, també està a l'corrent de el problema.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats