Lleida
9-25° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Marc Márquez: "Tinc un extra a Aragó, és a prop de casa"Àlex vol "sortir amb més avantatge"


El Mundial de MotoGP arriba per tercera vegada a Espanya, en la present temporada, i tant Marc Márquez com Jorge Lorenzo, pilots de Repsol Honda, senten la proximitat dels aficionats com un "extra addicional" que els pot ajudar a aconseguir els seus respectius objectius .

"Després d'una fantàstica victòria a Misano, estic desitjant córrer de nou, especialment a Aragó, on em sento com a casa, perquè està molt a prop de Cervera. És on la majoria de gent de la meva ciutat em ve a veure i els aficionats sempre ajuden a donar-me aquest extra addicional. Tenim un bon avantatge en el campionat, però no canvia el nostre enfocament per al cap de setmana; seguirem empenyent i intentant aconseguir el nostre màxim", va dir Márquez en declaracions facilitades pel seu equip.

Per la seva banda, Àlex Márquez, que està embrancat en plena lluita per alçar-se campió de Món de Moto2, va valorar en la prèvia del Gran Premi d'aquest cap de setmana, que sortir el diumenge d'Aragó "amb més avantatge en el campionat seria molt bona notícia ". Márquez, que avantatja en 26 punts a Augusto Fernández, va comentar que l'objectiu per aquest cap de setmana al circuit de MotorLand, "serà intentar estar tot el cap de setmana davant i rematar en carrera". Els germans Márquez tenen cada vegada més a prop celebrar un títol conjunt.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats