Lleida
10/27° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Marc Márquez torna a passar pel quiròfan i no serà a BrnoLi han trobat danyada la placa de titani per acumulació d'estrès


El pilot lleidatà Marc Márquez va ser intervingut ahir per segona vegada de l'húmer dret, després que se li hagi trobat danyada la placa de titani per acumulació d'estrès. El doctor Xavier Mir i el seu equip de l'Hospital Universitari Dexeus van substituir amb èxit la placa de titani i Márquez hi haurà ara de romandre 48 hores abans de rebre l'alta.

Mir ha explicat que "Marc Márquez va ser operat fa 13 dies i avui ha hagut de tornar a passar pel quiròfan. La primera operació va ser satisfactòria, el que no s'esperava era que la placa fos insuficient. una acumulació d'estrès a la zona operada ha provocat que l'implant cedís, conseqüentment s'ha produït una fractura, per la qual cosa s'ha procedit a retirar la placa de titani i substituir-la per una fixació nova. El pilot en cap moment ha sentit dolor durant aquest període. Ha seguit sempre les indicacions mèdiques i les sensacions del seu cos. Desgraciadament, un sobreestrès ha provocat aquest trencament. Ara toca esperar 48 hores per calibrar el temps de recuperació".

Tot fa indicar que el pilot no podrà tornar a Brno, tal com estava previst.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats