Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Més de 260 inscrits a la 5a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital que es fa a MollerussaLa jornada, organitzada per la firma Xtrategics i Fira de Mollerussa, tractarà les noves tendències en màrqueting i xarxes socials o la neurociència.


 Més de 260 persones s’han inscrit ja en la 5a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital a Lleida que es portarà a terme aquest divendres a l’Amistat de Mollerussa i que, a falta de tres dies per celebrar-se, confia a arribar als 300 assistents de l’anterior convocatòria. La major part dels inscrits correspon a pymes procedents de tota la demarcació lleidatana, empreses però provinents de sectors molt diferents –transport, alimentació, institucions o del 3r sector –. 

La jornada, coorganitzada per la consultoria Xtrategics i Fira de Mollerussa, comptarà amb ponències de reconeguts professionals que explicaran com aprofitar la Transformació Digital i com adaptar-se a les noves formes de consum i de negoci. Així, les conferències previstes tractaran diferents aspectes, des de la transformació digital a la neurociència passant per les noves tendències del 2020 en màrqueting i xarxes socials o l’e-commerce com a complement del retail tradicional. 

Després de cinc anys, des de l’organització donen per consolidada aquesta trobada, la qual enguany presenta com a novetat el fet d’estar associada a Mobile Week i l’organització, a més a més de les conferències, de Píndoles sobre Indústria 4.0, unes càpsules formatives on s’abordaran continguts com la cinquena generació de tecnologies de telefonia mòbil 5G, la connexió d’internet més amb objectes que amb persones i conegut com l’Internet de les coses, la Intel•ligència Artificial o el Blockchain (cadena de blocs). 

A més, la trobada d’enguany acollirà també la presentació de SOMCARE, el robot desenvolupat pel Grup Saltó i que es va emportar el Premi a la millor iniciativa tecnològica en el marc de 5G Barcelona.

La jornada, la qual encara està oberta per a inscriure’s a www.lleidadigital.cat, arrencarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a migdia. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats