Lleida
9-12° C (pluja)
97% 26 km/h


Milers de persones omplen els carrers de Balaguer amb l'HarpiaLa Plaça Mercadal acollí la dansa de la ballada de la Galop


Balaguer va cloure ahir diumenge els actes i activitats organitzades en el marc de la festa de l’Harpia, que durant tot el cap de setmana ha fet que la capital de la Noguera torni a l’ambient de l’Edat Mitjana. Durant tot el cap de semana milers de persones han recorregut els diferents indrets de la fira medieval i el campament amb els diferents grups de recreació històrica, segons informà ahir l’Ajuntament de Balaguer en un comunicat.

Ahir diumenge i com a novetat d’enguany va tenir lloc un concert de música medieval en honor a l’hereu Pere, en record dels 700 anys del naixement del rei Pere III el Cerimoniós a la ciutat de Balaguer. El concert va anar a càrrec del grup de recreació històrica Els Joglars de Ripollet a l’església de Sant Josep.

Durant el dia d’ahir i per segon any consecutiu es va realitzar la ballada de la galop a la Plaça Mercadal, just abans de l’inici del vermut dels enamorats a l’espai de les Tavernes. Aquesta dansa es va recuperar fa uns anys.

Concurs d’Instagram

Aquest any una altra novetat important ha estat el primer concurs Instagram ‘Harpia Balaguer Medieval’, que oferia als participants l’oportunitat de guanyar experiències turístiques a la ciutat de Balaguer, lots de productes de la terra i marxandatge de la ciutat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats