Lleida
3/10° C (sol)
97% 26 km/h

7 desembre 2019

Mollerussa obre la campanya de Nadal aquest dissabteL’Ajuntament estrena nous elements d’il·luminació que s’encendrà el dia 29 i Mollerussa Comercial multiplica activitats amb suport d’entitats


Mollerussa avança enguany l’inici de la campanya de Nadal i aquest dissabte ja estrena una extensa programació amb una trentena d’activitats pensades per atraure públic no només al desembre sinó també al novembre.  Ho fa amb tres esdeveniments diferents en ubicacions variades per donar vida a diferents indrets de la ciutat. Per la seva part, l’Ajuntament amb voluntat de projectar la ciutat i el seu teixit comercial també avança enguany l’encesa de l’enllumenat de Nadal, que es farà el 29 de novembre a les 6 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament amb l’estrena de nous elements decoratius.

Així ho ha explicat el regidor d’Atenció Externa i Serveis Municipals, Joan Ramon Domingo, en la presentació de la campanya Ja és Nadal a Mollerussa, que ha organitzat l’associació Mollerussa Comercial i que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament i de la delegació de la Cambra de Comerç a la capital del Pla d’Urgell. La principal peça decorativa serà un regal de 4,5 metres d’amplada i d’alçada que se situarà a la plaça de l’Ajuntament i que anirà acompanyat d’un fotoreclam perquè la ciutadania hi pugui interactuar. La gran bola de 4 metres de diàmetre que l’any passat va presidir aquesta plaça es desplaçarà a la cruïlla entre la plaça Major i la de Manuel Bertrand. A banda, es distribuiran 15 arbres de llum blava de 3 metres d’alçada per diferents punts del centre així com a la plaça de Sant Jaume, l’avinguda del Canal i el carrer de Ferrer i Busquets. També hi haurà dos arbres grans situats un, davant la piscina coberta, i l’altre, a la punta del carrer d’Arbeca. En aquest punt, el trànsit rodat procedent del carrer Arbeca es desviarà cap al carrer del Doctor Gàllego.´

La il•luminació també comptarà amb 10 garlandes solidàries que llueixen la figura d’El Petit Príncep, una iniciativa de l’empresa Il•luminacions nadalenques Sebastià Garralón a benefici de l’hospital de Sant Joan de Déu, a la qual l’Ajuntament s’ha sumat. Les garlandes s’han col•locat davant dels centres escolars de Primària i de les escoles bressol, així com en altres punts com a les portes de l’Aventura de Nadal  o del CAP. 

Per la seva part, el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, que ha estat acompanyat per dues membres de la junta, Núria Giribet i Núria Sans, ha indicat que es tracta “de la campanya més ambiciosa i cohesionada que compta amb sinergies amb entitats i comerços de la ciutat” que col•laboren en l’organització de l’agenda amb activitats que van des de tallers gastronòmics o de treballs manuals passant per espectacles teatrals i de màgia, cinema, concerts o contacontes, entre altres. Totes les activitats seran de franc encara que per participar en algunes d’elles caldrà presentar una entrada que es podrà aconseguir amb els tiquets de compra en els establiments de Mollerussa Comercial.

Mercat de Santa Llúcia de temàtica nadalenca amb una vintena de participants

El tradicional Mercat de Santa Llúcia serà una altra de les activitats que formen part de l’agenda. La cita serà el pròxim dia 7 de desembre de 10 del matí a les 7 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament. Ho ha explicat el responsable a Mollerussa de la Cambra de Comerç de Lleida, Josep Anton Gaya, qui ha dit que es preveu comptar amb una vintena d’establiments que oferiran productes amb temàtica nadalenca. També ha indicat que enguany es comptarà amb un seguit d’activitats de dinamització al llarg de tot el dia gràcies a la col•laboració de diferents entitats del municipi. 

Concurs d’aparadors per xarxes i recollida solidària de joguines, altres activitats

El concurs d’aparadors, que agafa com a eix temàtic el Concurs de Vestits de Paper,  tindrà enguany un component renovat, ja que el jurat seran els usuaris de les xarxes socials i del web de Mollerussa Comercial. Així mateix, també es durà a terme una recollida de joguines i de roba i calçat infantil en col•laboració amb la Penya Blaugrana de Mollerussa. Serà de l’11 de novembre al 27 de desembre i participant s’entrarà a sortejos de vals de compra als establiments associats. També se sortejaran dos patinets elèctrics entre els compradors. 

D’altra banda, es podran aconseguir entrades per a l’Aventura de Nadal amb una compra mínima de 20 euros i fins a exhaurir les 700 entrades per gentilesa de la regidoria de Joventut. Per tots els tràmits, Mollerussa Comercial ha habilitat un punt d’informació a la plaça de Manuel Bertrand. 

Per més informació, www.mollerussacomercial.cat/agenda-novembre-desembre-ja-es-nadal-a-mollerussa/

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats

Amb el suport de: