Lleida
5/14° C (boira i sol)
97% 26 km/hMollerussa rep avui nous mòduls del seu nou institut, que funcionarà aquest cursEl consistori urbanitzarà el vial d'accés al centre


Mollerussa espera per avui dimarts l’arribada de nous mòduls del futur institut a la ciutat. Cal recordar que els primers set mòduls van arribar la setmana passada a la capital del Pla d’Urgell i en total n’hi haurà 23. Els operaris preparaven ahir la plataforma pels camions que els portaran avui.

L’edifici del nou institut de Mollerussa començà la setmana passada a ser ja una realitat amb el muntatge dels primers set mòduls dels 23 que conformen la primera fase de l’equipament, que està previst que pugui entrar en funcionament amb l’inici d’aquest curs al setembre. Avui arribaran a Mollerussa 8 mòduls més i la darrera setmana d’agost els que resten per tal que l’Ajuntament pugui completar la urbanització del vial d’accés així com els acabats del perímetre interior i la pista poliesportiva prevista, segons la planificació feta per les administracions implicades, el consistori i Educació. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats