Lleida
16/33° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Mollerussa repartirà a comerços i negocis de la ciutat vinils adhesius per senyalar les distàncies de seguretatVoluntaris de l’Ajudem i de Creu Roja faran el repartiment a partir de la setmana vinent porta per porta a prop de 600 activitats comercials


L’Ajuntament de Mollerussa iniciarà la setmana entrant el repartiment de vinils adhesiu per terra per senyalar les distàncies de seguretat en les diferents establiments comercials que així ho vulguin. El repartiment del material, que duu el logotip municipal i la llegenda de seguretat, es farà porta a porta a través de voluntaris del programa Ajude(M)ollerussa i Creu Roja als prop de 600 negocis comercials, de serveis i recreatius que estan oberts a la ciutat. 

També a partir de dilluns reprèn l’activitat amb cita prèvia la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, la qual ja ha estat condicionada per donar el servei oberta al públic amb les mesures de seguretat decretades per la Fase 1 que contempla, entre altres, que tot el material retornat estigui 14 dies en quarantena abans de tornar a ser prestat.  Així mateix, durant la passada setmana també s’ha recuperat l’activitat a diferents centres de treballa municipal com són la piscina coberta, el Museu de Vestits de Paper, el Teatre L’Amistat i el Centre Cultural, tot i que aquests equipaments encara romandran tancats al públic. 

Aquesta informació s’ha donat a conèixer a la reunió del comitè d’emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, on també s’han actualitzat les dades mèdiques de casos positius, que s’han estabilitzat respecte als repunts de les dues anterior setmanes. Així s’ha informat que actualment hi ha 60 casos positius, cap d’ells hospitalitzat. Es mantenen en 9 les persones que han perdut la vida a causa del virus i pugen a 17 les que han aconseguit curar-se, segons dades facilitades pel CAP de Mollerussa. 

Pel que fa al control del seguiment de les mesures de confinament a la via pública, la Policia, juntament amb els Mossos d’Esquadra, intensificarà els controls sobretot en horari nocturn per vetllar que es respectin les franges horàries.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats