Lleida
7/19° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Mollerussa reuneix 350 empreses en la cinquena Trobada DigitalMarc Solsona anuncia esmorzars per parlar del present i futur de Lleida


350 inscrits és la xifra amb què es va tancar la 5a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital de Lleida que es va fer ahir a Mollerussa i que suposa un 10 % més de participants respecte de l’anterior convocatòria. La trobada continua així consolidant-se i ampliant el nombre d’assistents després que l’any passat dupliqués la participació amb el canvi d’ubicació de l’esdeveniment, el qual s’ha desenvolupat en les dues darreres edicions al Teatre L’Amistat de la capital del Pla d’Urgell. 

El director general d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat, Dani Marco, va ser l’encarregat de donar la benvinguda durant la qual va destacar la transformació digital com un dels reptes de la societat i com aquesta, juntament amb les empreses i les administracions “incorporen aquestes tecnologies en la transformació dels negocis”. Marco va continuar dient que termes com l’Internet de les coses, 5G, Big Data o Blockchain que fins fa uns anys semblaven futuristes, “ara són una realitat”. 

L’alcalde de Mollerussa i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, va anunciar ahir en el marc d’un dinar organitzat per l’ens firal i davant una vuitantena d’empresaris, el projecte Mollerussa CONNECTA’T, una iniciativa en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Lleida que es marca com a objectiu la convocatòria de forma periòdica d’esmorzars tipus iniciatives com a Fòrum Europa o Tribuna Catalunya, però a la capital del Pla d’Urgell i sobre la demarcació de Lleida. Amb una periodicitat bimensual o trimestral i una durada d’una hora o hora i mitja, aquestes trobades estaran obertes al sector empresarial però també al sector públic i l’esfera privada així com altres àmbits professionals amb la voluntat d’establir sinergies a nivell de territori alhora que parlar i debatre sobre “com podem ser més competitius i què ens fa falta”, afegí l’alcalde.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats