Lleida
8/22° C (boira)
97% 26 km/hMolo: "Cal fer-se forts al Camp d'Esports"Enric Bernat podria passar pel quiròfan


"Tenim deu partits a casa en la segona volta i cal fer-se forts". Molo ho té clar i aspira a tres punts més demà contra el València Mestalla en el segon partit seguit al Camp d'Esports.

L'entrenador Almeria de el Lleida, per aconseguir doblegar el filial valencialista, va apel·lar a un Camp d'Esports "alegre" i "que hi cregui", ja que va destacar que "el notem molt des del terreny de joc".

El repte per als lleidatans en el primer partit de la segona volta de demà és encadenar un segon triomf al Camp d'Esports després de derrotar el Castelló. Molo no fa comptes amb els punts, però sí amb el calendari. "A la segona volta tenim un partit més a casa, un total de 10, i 9 fora; si aconseguim fer el màxim de punts al Camp d'Esports, amb algun que sumem fora arribarem a l'objectiu ", va destacar Molo.

Enric Bernat, baixa

El tècnic té per al partit la baixa confirmada de Luso i, malgrat que ha recuperat efectius, cosa que Molo va agrair perquè li ha permès augmentar la qualitat dels entrenaments, haurà d'afrontar un nou contratemps, ja que el migcampista Enric Bernat haurà de passar segurament pel quiròfan, cosa que, en principi, farà que es perdi la resta de la temporada. Molo va enviar ànims al seu pupil i Àlex Felip, en una situació semblant. "Segur que es recuperaran".

Molo va destacar la qualitat del rival, recordant que "és un filial i sabem el que això significa; és un equip amb jugadors cridats a jugar en categories superiors i que desperten l'interès d'altres equips per a possibles traspassos ". Per això Molo espera una bona versió dels seus per "intentar la victòria". "Quan hi ha bons resultats sembla que tot acompanya", va reflexionar. Sobre la falta de gol de l'equip ha insistit que "tenim gent que és capaç de fer gols; estem insistint per finalitzar millor en l'àrea i les transicions i estem generant ocasions ".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats