Lleida
8/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/hMolo: "Serà un gran any""L'any de Sevilla entre tres davanters van fer 16 gols i ens vam quedar a un penal de pujar"


S'acosta l'hora de la veritat i Molo confia que serà un gran any malgrat que la plantilla encara no està tancada i la baixa d'última hora de Pere.

"Venim treballant moltes setmanes junts amb les idees i concepte clars i moltes ganes que comenci la competició. Estem confiats que serà un gran any ", explicava ahir li tècnic en la prèvia de l'estrena de Lliga al camp del València Mestalla.

"Els conceptes que puguem tenir aquesta setmana seran més clars que l'anterior i en un mes encara ho estaran més. Arribem en un moment en què estem aptes per competir, però l'equip seguirà creixent a mesura que anem encaixant més peces quan es tanqui el mercat de fitxatges, però estic convençut que estem en un moment bastant bo per competir ", afegia .

Sobre el Lleida que es va a veure en l'estrena va indicar que "volem tenir una identitat pròpia però això no implica que en funció del rival hagi certes modificacions per poder fer-li més mal. Cada setmana és un món i això no vol dir que la propera fem o mateix. El que sí puc dir és que estem cent per cent concentrats en el que hem de fer aquesta setmana. Hem de prendre cada partit com si fos l'últim. Moltes vegades cometem l'error de que als partits de principi de temporada no se'ls dóna importància i sí als del final, però són tres punts tan importants en la jornada 1 com a la 38.

Molo també va parlar de la baixa de Pere i va ser contundent en respondre si li anava a afectar. "No. Era conscient que podia passar i crec que ens hem protegit bé durant el mercat amb Raúl, Eder, Abel ... ".

Molo anava més enllà. "Evidentment Pedro va fer una bona temporada, però jo faig una reflexió i és que l'any passat teníeu a dos davanters que crec que van marcar 31 gols, que és una barbaritat, i no vau fer play off. Crec que és una situació tenir en compte. Sense anar més lluny, l'any de Sevilla, Manu Onwu, Diego Suárez i Óscar Vega, que eren els tres davanters, van fer 16 gols i ens vam quedar a un penal d'ascendir. Jo crec molt més en l'equilibri de les coses i en el conjunt i us puc assegurar que tinc fe cega en els que estan. Pere ja és història d'aquest club. Va fer el que va fer i cal agrair-i també el comportament que ha tingut en aquesta pretemporada, però és passat i no vaig a lamentar-me pels que no hi són i si treure el màxim rendiment dels que estan ".

Trilles, Oriol i Alpha, baixes; Felip i Dalmau, sense dorsal

Alpha Bagayoko i Joan Oriol, per lesió, i Marc Trilles, per sanció, són les tres baixes de Molo per al partit demà. El central arrossega una sanció de dos partits des de la jornada 37 de la passada temporada i espera que la RFEF respongui si el partit de la 38, que no es va jugar amb l'Ontinyent, compte o no. Mentrestant, Dalmau i Felip s'han quedat sense dorsal.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats